top of page
  • Forfatters billedeGalleri Kamlo

VELKOMMEN TIL MIN HJEMMESIDE
Galleri Kamlo´s hjemmeside, kan ses her.

Jeg viser jer et bredt udsnit af mine malerier.

Der er abstrakte, figurative og mixed media.


Håber du har lyst til at surfe lidt rundt herinde, og at det må give en god oplevelse af farve og kreativitet.

God fornøjelse!


Hvert enkelt maleri er unik, hvor fordybelse har været min guide i udformningen. Der er sat mål og priser ved hvert enkelt maleri, så hvis du er interesseret i et af mine værker, er du velkommen til at kontakte mig, på mail el. på mobil.

Der vil, af og til, komme nyheder op, hvor du kan følge med i hvad der sker i Galleri Kamlo.SIDSTE NYT: Jeg har netop færdiggjort dette maleri, som skal med på udstillingen, på Tørning Mølle, søndag, d. 16. juni fra kl. 11.00 - 16.00. Sæt X i kalenderen.

Titel: With a little help from my friend.


Lørdag den 13. april, deltog jeg i Masterclass på TRAPHOLT, Kolding, hvor Maria Torp underviste. En superhyggelig dag, med masser af inspiration.
Januar måneds udfordring: Portrætmaling.
ALTERTAVLEN. Jeg blev glad for forespørgslen i sommeren 2023 om, at udstille mine malerier i Bedsted Kirkehus, hvilket også fik mig til at "tænke ud af boksen", mht. hvilke motiver der skulle males.

Det faldt på emnet: Kvinderne i Det nye Testamente.

Torsdag d. 18. januar 2024: Så er Udstillingen flyttet til, Hjordkær konfirmandstue.


Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg gerne tager ud og holder foredrag om emnet, hvis det måtte have interesse.

Kan kontaktes på mobil: 20 43 17 18 eller på mail: lorenzen.grethe53@gmail.com
Comments


bottom of page